Visita Es Migjorn Gran, la cuna de las Avarcas Menorquinas Mibo

Visita Es Migjorn Gran, la cuna de las Avarcas Menorquinas Mibo

Menorca és una illa on visitar llocs espectaculars i plens d'encant: platges, fars, racons amagats… i els seus pobles són alguns dels llocs on trobar millor l'essència de la gent i la cultura.
Per a nosaltres, és clar, destaca Es Migjorn Gran, el poble que va veure néixer la nostra empresa, la nostra fàbrica i les nostres avarques allà per 1998, i on seguim fabricant els nostres productes. Per això, el post avui va dedicat al nostre poble.
El primer que heu de fer en arribar a Migjorn és passejar pel poble. Els seus carrers estrets, per als vianants a la zona centre, us enamoraran. A l'estiu estan decorades amb banderoles i s'omplen de flors que els veïns mateixos treuen als portals. Una veritable meravella!
Al recorregut trobareu l'Església de Sant Cristòfol, patró del poble, que data de l'any 1972, amb la seva peculiar datada que apareix representada a la majoria de fotos dels nostres visitants.
Als afores del poble, baixant cap a les platges, podeu trobar el Barranc de Binigaus, que acaba a la platja del mateix nom, on es poden visitar diverses coves, entre elles la Cova des Coloms, també anomenada “la Catedral” per les grans dimensions: 24 metres d'alçada, 110 metres de longitud i 15 metres d'amplada. És espectacular! Aprofiteu per gaudir d'aquesta bonica excursió els dies menys calorosos.
Es Migjorn Gran ofereix, a més, les seves platges, situades a 5 km del poble. De totes, la nostra favorita és Binigaus, al final del barranc, una llarga i meravellosa platja verge al sud de l'illa que no us deixarà indiferents. Al costat, al centre, trobem la platja de Sant Adeodat i just després, Sant Tomàs, la més turística de totes. En acabar Sant Tomàs, caminant uns 20 minuts, hi ha la platja d'Atalis, un petit paradís verge d'aigües turqueses i tranquil·les.
Però en qualsevol cas, tant si primer visiteu el centre del poble com si preferiu gaudir la platja i pujar al capvespre, no podeu deixar de visitar la fàbrica de les vostres avarques menorquines preferides, les Avarcas Mibo! A la fàbrica trobareu la nostra Factory shop amb preus espectaculars i models exclusius!
Tot l'equip estarem encantats de rebre't! Us esperem!

Seguir llegint

Vols rebre ofertes i codis descompte de Mibo al teu e-mail?

Accepto rebre comunicacions comercials