Formulario de cambios y devoluciones

* Si es un cambio, indica además el artículo por el que quieres sustituir el que devuelves. Debes indicar referencia y nombre de cada artículo.
Al enviar aceptas la Política de privacidad *

Aquesta web és propietat de Vents de Migjorn S.L., amb direcció Polígono Industrial, Nave B-6, 07749 Es Migjorn Gran (Menorca, Illes Balears) i NIF B57787053.

Política d'enllaços

Els links o enllaços amb altres pàgines web que apareguin en les pàgines de http://abarcasmenorquinas.bikube.es s'ofereixen a efectes merament informatius a l'usuari, de manera que http://abarcasmenorquinas.bikube.es no es responsabilitza sobre els productes, serveis o continguts que s'ofereixin o subministrin en les pàgines de destinació ubicats en un altre domini.

Drets de Propietat Intel·lectual i Industrial

Tot el material que apareix a http://abarcasmenorquinas.bikube.es és propietat de Vents de Migjorn S.L. i està protegit pels drets de propietat intel·lectual tal com s'estableix a la LPI. Qualsevol ús no autoritzat de forma expressa s'entendrà com a vulneració a aquests drets i podria donar lloc a les sancions pertinents. Queda, per tant, prohibida la reproducció, explotació, alteració, distribució i difusió pública dels continguts d'aquesta web sense els perceptius permisos de l'autor.

Protecció de Dades o Política de Tractament de Dades de Caràcter Personal

Les dades proporcionades a través del web són emmagatzemats en un fitxer de dades propietat de Vents de Migjorn S.L. que ha estat declarat, com és perceptiu, a l'Agència Espanyola de Protecció de Dades. La finalitat d'aquestes dades serà exclusivament per realitzar la contractació del servei sol·licitat i per a notificació posterior de promocions o serveis en l'àmbit de la pròpia empresa. En cap cas seran cedides a terceres persones o empreses, llevat de les exigides per la Llei o empreses associades o col·laboradors de Vents de Migjorn S.L.. Els fitxers poden ser tractats per empreses encarregades de tractaments de dades i allotjaments web. Aquests proveïdors han subscrit contracte de serveis en el qual es comprometen a les mateixes condicions de tractament que imposa Vents de Migjorn S.L. tal com exigeix la LOPD.

El nostre sistema utilitza galetes. Comproveu la nostra política d'ús.

Jurisdicció i lleis aplicables

L'usuari accepta que la legislació aplicable al funcionament d'aquest servei és l'espanyola. Qualsevol controvèrsia sobre la interpretació o aplicació d'aquestes clàusules seran competència dels jutges i tribunals del domicili del consumidor. En cas de clients residents fora de l'estat espanyol els tribunals competents seran els de Menorca.

Puede devolver las abarcas menorquinas que ha comprado en nuestra tienda online en un plazo de 7 días laborables, a partir de la fecha de entrega del pedido (según el art. 44 de la Ley 7/1996 de 15 de enero de Ordenación del Comercio Minorista modificada por la Ley 47/2002, de 19 de dicimbre). Aunque no es necesario especificar los motivos, deberá mandar un mensaje de correo electrónico a mibo@abarcasmenorquinas.com comunicando la devolución.

Los productos deben devolverse correctamente protegidos, en su embalaje original, en un perfecto estado y con todos los accesorios, instrucciones y documentación.

No podrán devolverse paquetes en los que no conste ningún elemento que permita identificar al remitente (nº de pedido, nombre, dirección, etc.).

Si las abarcas menorquinas están dañadas, la empresa se reserva el derecho a solicitar una compensación. La mercancía se mandará a:

  • Vents de Migjorn S.L.
  • Polígono Industrial, Nave B-6
  • 07749 - Es Migjorn Gran
  • Menorca - Illes Balears

Los gastos y riesgos vinculados a la devolución del producto irán a cargo del comprador, quien deberá enviar el paquete de forma segura y con las garantías necesarias para que la mercancía devuelta llegue en perfecto estado de conservación. El cliente deberá asumir el coste de transporte para realizar el cambio o devolución.

La devolución de los productos dará lugar a un reembolso igual al precio de compra de las abarcas menorquinas devueltas. El reembolso se efectuará en la cuenta del cliente en el plazo de 3 días a partir del momento en que el producto llegue a MIBO Cosits, S.L. Todo aquél que devuelva su producto recibirá un correo electrónico informándole del importe de su reembolso y solicitándole un número de cuenta para realizar el ingreso.

Si lo prefiere, el cliente tiene la posibilidad de cambiar las abarcas menorquinas devueltas por otras de igual valor; en este caso, deberá indicarlo específicamente en el correo electrónico a mibo@abarcasmenorquinas.com.

Envío gratis A España al comprar 4 pares o más de abarcas menorquinas

Cambios hasta 15 días ¿No estás satisfecho con tu pedido? Tienes 15 días para cambiarlo sin compromiso

Devoluciones hasta 20 días Devuelve tus productos a través del Formulario de cambios y devoluciones